
باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - دادستانهای رژیم صهیونیستی در حمایت از جنایات این رژیم علیه مردم غزه و حماس اعلام کردهاند که گروهی از اعضای حماس که در حملات ۷ اکتبر مشارکت داشتهاند، با مجازات اعدام مواجه خواهند شد. این اولینبار در بیش از شصت سال گذشته است که این رژیم قصد اجرای حکم اعدام دارد؛ تصمیمی که بیش از آنکه نشانگر عدالت باشد، بیانگر شدت خشم و کینه سیاسی این رژیم نسبت به مقاومت فلسطین است.
در حالیکه نهادهای امنیتی اسرائیل مشغول گردآوری مدارک برای محاکمه اعضای حماس هستند، منابع صهیونیستی ادعا میکنند که شواهدی از لپتاپهای مصادرهشده در عملیات نظامی در غزه بهدست آوردهاند که علیه مبارزان فلسطینی قابل استفاده است. حداقل ۲۲ تن از نیروهای حماس که در دفاع از ملت فلسطین و در پاسخ به دههها اشغال و محاصره وارد عمل شدند، قرار است تحت پیگرد قرار گیرند.
یکی از اهداف اصلی تبلیغات رسانهای اسرائیل، کیبوتص «نیر عوز» است؛ منطقهای که به گفته آنها در جریان عملیات ۷ اکتبر هدف حمله قرار گرفت. اسرائیل سعی دارد این رخداد را بهگونهای جلوه دهد که گویی حملهای بیهدف و وحشیانه بوده، در حالیکه واقعیت، دههها ظلم و ستم مداوم رژیم جنایتکار بر مردم غزه است.
رسانههای صهیونیستی با روایتهای احساسی و پر از واژههایی، چون «وحشی» و «بیرحم» در تلاشاند تا اقدامات مقاومت را جدا از زمینه تاریخی و انسانی آن جلوه دهند و واقعیت اشغال، محاصره و کشتار مداوم در غزه را نادیده بگیرند.
برخی از مقامات اسرائیلی نیز، مانند آلن بیکر، از بیتفاوتی نسبت به فشارهای بینالمللی سخن میگویند و آشکارا اظهار میکنند که فارغ از دیدگاه جهانیان، رژیم صهیونیستی مسیر خود را ادامه خواهد داد. او در مصاحبهای گفته است که دیگر اهمیتی برای نظر جهان قائل نیستند، چراکه معتقدند «همیشه مورد نفرت قرار دارند.»
این اظهارات نهتنها از سر یأس و انزوا، بلکه نشاندهنده سیاستهای جنگطلبانه و بیاعتنایی آشکار اسرائیل به قوانین بینالمللی و حقوق بشر است.
در حالیکه اسرائیل از اجرای اعدام سخن میگوید، خود همچنان به حملات بیامان علیه نوار غزه، کشتار زنان و کودکان، تخریب زیرساختها، و محاصره کامل مردم ادامه میدهد.
منبع: ای پی